Over mezelf

Hoi iedereen,

Als jij mijn blog lezen, willen jullie misschien ook iets meer weten over mij. Daarom dit berichtje.

Ik ben Caitlyn, een twenty something student, die graag blogt. Waarover? Alles! Ik blog over beauty, fashion, maar vooral ook over mijn eigen leven. Hoe ik alles zie en beleef en hoe ik over de wereld en alles erin denk.

Mijn blog startte ik in maart 2015 en sindsdien ben ik er verslaafd aan. Stoppen is geen optie en ik geniet van elk moment. Hoewel mijn blog (nog) klein is, hoop ik daar ooit verandering in te kunnen brengen. Een blogpost met een keer.

1039788_10201059304858293_501734994_o

Als je nog vragen hebt, kun je me altijd contacteren via het formulier die je hieronder vindt. Ik wens je alvast veel plezier op mijn blog.

Uit eerlijkheid naar jullie toe zal ik het ook vermelden als een artikel of review geschreven is in samenwerking met een bedrijf. Gekregen producten zullen altijd behandeld worden alsof ik ze zelf gekocht zou hebben en een samenwerking schrijf ik enkel als ik er zelf volledig achtersta. Mijn blog is klein en mijn persoonlijk plekje en ik wil dat zo houden. Een artikel waar ik niet achtersta komt er dan ook niet op.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s