Tip: hervulbare drinkfles

Hoi iedereen,

Even een random berichtje tussendoor met een leuke tip over een hervulbare drinkfles. We zien die tegenwoordig overal, maar vaak hangt er toch een prijskaartje van een tientje aan vast. Geen fortuin natuurlijk, maar na de klik lees je waar je voor een spotprijsje een nieuwe drinkfles mét leuke quote kunt kopen.

IMG_2806.jpg

Mooie fles hé. Hoewel ik er echt al 2 heb, kon ik wel een 3de gebruiken om die mee te nemen naar mijn werk. Toch vond ik het stom om weer 10 euro te spenderen aan zo’n fles. Bij een willekeurig bezoekje vond ik deze mooie fles hierboven echter samen met nog een paar leukerds met andere quotes op, voor nog geen euro bij de Action. Onze favoriete budgetwinkel doet het weer en ik wil je de fles zeker aanraden, vandaar dit willekeurig berichtje. Tenslotte blijft het bij de Action allemaal nooit zo lang liggen en uitverkocht is uitverkocht. De fles is van een hard plastic met een dop die echt heel goed afsluit dus geen lekgevaar. Een prima fles dus die er ook nog eens leuk uitziet. Gewoon kopen dus in de Action zou ik zo zeggen.

Veel water drinken is sowieso belangrijk en de afvalberg een hoop plastic besparen is met deze fles helemaal niet moeilijk of duur. Zo kun je voor een prijsje ook jouw steentje bijdragen aan ons milieu. Kraantjeswater kun je echt perfect drinken dus bespaar je door een hervulbare fles te gebruiken ook nog eens veel geld. Waterflesjes lijken misschien niet het allerduurste om te kopen, maar als je het eens uitrekent dan kun je echt wel wat leuks doen met het geld die je anders aan flesjeswater zou spenderen. Een kleine moeite met een groots resultaat. Zeg nu ook zelf, van die saaie waterflessen die je maar 1 keer gebruikt, zonder ook niet half zo leuk uit als zo’n toffe waterfles met quote.

Gebruiken jullie al zo’n herbruikbare fles?

Al het liefs,

Caitlyn

3 gedachtes over “Tip: hervulbare drinkfles

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s