Favourite Four #5

Hoi iedereen,

Vandaag een van mijn favoriete artikels namelijk een Favourite Four waarin ik jullie, zoals de titel zegt, mijn 4 favorieten deel van de voorbije periode. Al mijn favorieten zijn nieuw en recent, maar ik ben er wel al volledig hooked aan. Lees snel verder om te zien welke favorieten ik heb klaar staan.

Favourite Things

  • Na een handtas als deze echt eeuwen op mijn wishlist te hebben staan en na ontvangst van mijn bestelling nog een eeuwigheid getwijfeld te hebben, ben ik er nu ongelooflijk blij mee. Een eenvoudige zwarte crossbody die elegant is en al mijn essentials deftig kan bevatten. De indeling is heel handig en ik ben er blij mee. Je zag hem ook al in mijn shoplog, maar sindsdien is het een echte favoriet.

IMG_2596

  • Als liefhebber van lippenstift kan het niet anders dan dat ook in deze favorietenlijst een lippenstift voorkomt. Al een hele poos geleden kocht ik bij de Etos Candy Crush, een prachtige, felle fuschia uit de Colour Care lijn. Nu met de zomer is het echt de perfecte kleur en als de zon niet uitkomt, droom ik er met die lippenstift op mijn lippen wel zelf een zonnetje bij.
e0e84-img_0593
Links het prachtige Candy Crush
  • Mijn derde favoriet is helemaal anders: het is namelijk een laptopcover. Zo’n harde case in een fun kleurtje, mintgroen in mijn geval, die je laptop beschermt en opfrist. Ik kocht de mijne via Aliexpress en die vind je hier. De pootjes van mijn laptop waren kapot en omdat ik liever niet te veel vuil in mijn laptop krijg, heb ik een hoes gezocht. Hoewel de mijne snel afdrukken heeft, ben ik er voor de prijs toch zeer tevreden over.

Schermafbeelding 2016-08-07 om 21.16.58

  • Mijn laatste favoriet van dit lijstje is mijn enigste highlighter. Ik heb er maar eentje, maar wel een hele leuke en zeker met dit weer vind ik een goeie glow echt wel leuk. Het geeft gewoon zo’n leuke look en ik ben er dol op. Hoewel ik nog een nieuwe wil ook, doe ik het voorlopig met mijn Merry Berry highlighter van Essence. Tips voor een goeie, niet al te koele, budget highlighter zijn wel meer dan welkom!

IMG_1378

Zonder welke favoriet zou jij echt niet kunnen? 

Al het liefs,

Caitlyn

 

 

2 gedachtes over “Favourite Four #5

Plaats een reactie