Love or hate: Vichy Aquaria Thermal crème

Hoi iedereen,

Maanden geleden deed ik een huidtest voor Vichy en daar kwam ondermeer deze gezichtscrème uit  als aanrader voor mij. Toen ik deze opgestuurd kreeg, was ik dan ook meteen enthousiast om het uit te proberen en vandaag kun je dan eindelijk lezen wat ik ervan vind.

IMG_0125.jpg

Allereerst de verpakking natuurlijk, deze is helemaal anders dan ik gewoon ben. De verpakking is namelijk lang en smal, terwijl ik meer de typische verpakkingen die iets korter en dikker zijn gewoon ben. Ook de inhoud is anders, dit is namelijk een tube van 40 ml in plaats van de gebruikelijke 50 ml. Op zich nog steeds een prima hoeveelheid. Als je de dop afdraait, geen klikdop jammer genoeg, zie je een klein fijn tuitje. Dat vind ik dan weer wel heel prettig. De vormgeving krijgt van mij dus een onderscheiding: het blauw met zilver vind ik heel elegant, het tuitje vind ik gemakkelijk en hygiënisch en de slanke tube oogt gewoon mooi en elegant.

IMG_0119 (1)

Dan de crème zelf, welke van mij ook een dikke onderscheiding krijgt. Mijn huid voelt na gebruik totaal niet vet of plakkerig, maar trekt ook niet meer dus deze lichte crème heeft voor mij net voldoende verzorging. Het verstopt mijn huid niet en laat geen opvallende glow achter, terwijl ik wel merk dat mijn huid zachter en beter aanvoelt. Hoewel er maar 40 ml in de tube zit, vind ik dat geen probleem, de crème is heel zuinig in gebruik.

IMG_0123

De geur is heerlijk neutraal, dat kan bij sommige crèmes (denk bijvoorbeeld aan deze) wel eens anders zijn. Normaal ben ik iemand die zijn dagcrème altijd zo goedkoop mogelijk probeert te kopen en het huismerk van Kruidvat bijvoorbeeld is dan ook een favoriet. Bij deze Vichy crème merk ik echter wel het prijsverschil. De crème werkt voor mijn huid heel goed, is net iets aangenamer in gebruik en de verpakking is stukken mooier. Ik overweeg dan ook om deze crème een tweede keer te kopen als het op zou zijn. Mijn all time favourite kan het niet overklassen (de matterende dagcrème van Essence was de perfectie voor mij, maar wordt jammer genoeg niet meer gemaakt), maar het komt toch op een tweede plaats te staan. Ik kan de crème dan ook zeker aanraden.

Wat voor dagcrème gebruik jij?

Al het liefs,

Caitlyn

5 gedachtes over “Love or hate: Vichy Aquaria Thermal crème

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s