Love or hate: Essence Merry Berry Highlighter

Hoi iedereen,

Vandaag een artikel over een highlighter die jullie waarschijnlijk over al gezien hebben, maar ik vind hem zo mooi dat ik er toch ook nog even aandacht wou aangeven. Ik heb het over de Essence Merry Berry Highlighter in 01 I Love My Golden Pumps. Lees snel verder om meer te zien!

IMG_1377

Het is voor mij mijn allereerste highlighter en toen ik de verpakking zag, wou ik hem meteen hebben. Simpel en niet zo speciaal, maar dan die binnenkant. Hoe mooi is dat sterrenprintje niet? Ik vind het er zo leuk uitzien. Voor de prijs (€3,39) kon ik het natuurlijk helemaal niet laten.

IMG_1378

Oh, ik word gewoon verliefd van ernaar te kijken. Het uiterlijk is dus dik in orde, maar is natuurlijk niet het belangrijkste. Ook voor make-up telt dat het binnenste het belangrijkste is. Swatches dus!

IMG_1383

Ik toon je de foto van de highlighter die ik verzamelde met één veeg van mijn vinger over het poeder. Wat is het mooi! Die glans, het lichte kleurtje. Heerlijk vind ik het, ik ben er dan ook al heel de week druk mee aan het experimenteren. Ik moet wel zeggen dat hoeveel pigment het ook heeft op mijn vinger, met een brush is het toch stukken minder. Hoewel ik vermoed dat dat wel eens zou kunnen liggen aan de borstels die ik gebruik.

IMG_1380

Voor de volledigheid nog even de achterzijde van de verpakking. De naam vind ik trouwens ook heel leuk, hoewel ik niet helemaal goudkleurig vind, er zit een hintje koelroze in vind ik.

Laat dus gerust een tip achter als je me kunt vertellen met welke brush ik het best een highlighter aanbreng. In de tussentijd geniet ik van deze mooie highlighter door er verlangend naar te kijken.

Welk product uit een budget kerstcollectie zou jij echt aanraden?

Al het liefs,

Caitlyn

Advertenties

5 gedachtes over “Love or hate: Essence Merry Berry Highlighter

  1. Pingback: Favourite Four #5 – Welcome for the ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s