Oh Christmas, I love you <3

Hoi iedereen,

Met Kerstavond die volgende week al is – gaat alleen voor mij die tijd ongelooflijk snel of heeft iedereen dit – wil ik een artikel wijden aan Kerstmis. Voor mij absoluut mijn favoriete feestdag van het jaar! Klik snel op lees verder om mijn ode aan Kerstmis te lezen.

IMG_1421.jpg

Hoewel alle feestdage natuurlijk hun charme hebben, steekt Kerstmis er voor mij met kop en schouders bovenuit. Ik vind het gewoon zo gezellig elk jaar. Ik zou mijn verjaardag opgeven als dat betekent dat ik 2 maal Kerst kan vieren per jaar. Oké, genoeg intro. Zie hier het lijstje met alle leuke punten aan Kerstmis:

  • Reclames: hoewel het vreemd kan klinken om dit in een lijstje met pluspunten te zetten, vind ik dit toch een groot voordeel. Waar je televisie anders wordt overspoeld met idiote reclames, wordt je nu om de oren geslagen met verteterende reclames met de liefste kerstboodschappen. Vooral Engelse supermarkten kunnen er elke jaar weg mee. Deze en deze vind ik echt aanraders.

Coca-Cola Weihnachtstruck

  • Coca Cola Christmas Truck: dit hangt natuurlijk wel vast aan de reclames, maar krijgt toch zijn eigen vermelding. It ain’t Chritsmas until the Coca Cola Santa is back in town. Ik ben absoluut dol op de Coca Cola kerstreclames en zeker de Christmas truck is elk jaar het hoogtepunt van de periode.
  • Truien: niemand houdt je natuurlijk tegen als je heel het jaar door die heerlijk foute kersttrui wilt dragen. Toch is er geen enkel moment beter dan nu, aangezien het nu gewoon sociaal aanvaard is. Doe die dikke trui aan zonder schaamte en kruip lekker op de bank. Mijn trui bewijst dit jaar in ieder geval weer zijn nut.
Schermafbeelding 2015-12-02 om 20.14.23
Het is dat ik al eentje heb of deze was van mij
  • Versiering: niet leuk als ’s avonds in de zetel zitten met die foute kersttrui aan tussen de mooi verlichte kerstboom en al de andere leuke versieringen. Het toppunt van gezelligheid voor mij.
  • Ultrafoute kerstnummer: vergeet zeker de foute klassiekers zoals All I Want for Chritsmas en Rudolf, The Rednose Reindeer niet grijs te draaien en mee te brullen, dat zeker ook!
Kerstboom-beste-kerstcadeaus
Een kerstboom en open haard, meer moet dat niet zijn
  • Adventkalender: 22 don’t care. Een adventskalender met chocolade – ja, ik laat de minder kinderlijke kalenders aan me voorbij gaan – is altijd leuk. Hoewel ik die melkchocolaatjes eigenlijk niet zo lekker vind, koop ik elk jaar een kalender. Nostalgie noemen ze dat denk ik. De mijne is dit jaar trouwens van Frozen.

Zijn jullie net zo dol op Kerstmis als ik?

Al het liefs,

Caitlyn

Advertenties

7 gedachtes over “Oh Christmas, I love you <3

  1. Pingback: Tag: 25 levensvragen – Welcome for the ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s