Autumn, how I love you – make-up edition

Hoi iedereen,

Een tijdje terug schreef ik een ode aan de herfst met een idee van mijn ideale herfstkleren, nu schrijf ik eentje met herfstige make-up. Hoe dol ik ook ben op mijn fuchsia lipstick van de Etos, in de herfst past die toch iets minder. Toen er promo was op bepaalde artikelen op de site van Kruidvat, heb ik dan ook meteen mijn slag geslagen. Lees zeker verder om te zien wat ik kocht!

vallend blad

Iedereen die recent een artikel van me las, weet dat ik probeer alles zoveel mogelijk te minimaliseren. Minder kleren, maar wel stuks die altijd passen. Minder make-up, want 5 mascara’s tegelijk open hebben is gewoon zonde. Iets waar ik echter niet slaag te minimaliseren is mijn lipstick collectie. Waar ik er vroeger maar een paar had (3 of zo), heb ik met de aankopen van vorige week er plots 14. Oeps, iets meer dan gepland en ik mag van mezelf voorlopig dan ook geen extra lipstick meer kopen. Met trots toon ik jullie wel mijn 3 nieuwste aanwinsten. De spullen die ik kocht, zitten al even in het assortiment dus waarschijnlijk zagen jullie ze al, maar ik ben er zo blij mee dat ik ze toch nog even wil tonen.

IMG_1267
Van links naar rechts: 030, 070, 060

Ah, wat zijn ze mooi. Deze Catrice Ultimate Stay lipsticks in de kleuren 070 Plum & Base, 060 Floral Coral en 030 Wood You Love Me. Waar de eerste echt een felle paarse kleur is, zijn de andere 2 perfecte kleurtjes voor elke dag. Niet te fel, maar gewoon perfect. Zo blij mee! Zeker Plum & Base is echt een favoriet.

IMG_1264

Zoals jullie op de foto zien, was dat niet het enige wat ik kocht. Ik kocht ook een prachtig paars nagellakje, Ultimate Nail Lacquer in 95 For Some it’s Plum. Past perfect bij de lipstick en is echt een herfstkleur.

Laatste in het lijstje is een prachtig palette met 3 bij elkaar passende tinten. Het Deluxe Trio Eyeshadow 010 Antique C’est Trés Chic. Zo’n mooie combi die een warme gloed heeft aan de ogen. Wat ik er vooral leuk aan vind, is dat het vrij klein is. Als ik nu ergens geen ga of bij mijn vriend blijf slapen, moet ik geen groot palette meer meenemen, maar met enkel dit kleintje kan ik een mooie en altijd passende ooglook maken (wauw, klinkt chic voor iemand die er absoluut geen verstand van heeft en gewoon kleurtjes op de ogen smeert in het wildeweg). Handig zo’n kleine verpakking dus.

Normaal zijn de prijzen van deze artikelen naar de hoge kant voor een budgetmerk. Catrice is nu eenmaal niet zo heel goedkoop meer. De gewone prijzen zijn €4,89 voor het oogschaduw trio, €2,99 voor de nagellak en €4,99 voor een lipstick. Dankzij de site kocht ik ze voor respectievelijk €2,50, €1,00 en €2,50. Koopjes dus, maar ze waren de volle prijs ook waard geweest. Heerlijke artikelen gewoon en perfect voor de herfst!

Wat vinden jullie de paarse lipstick?

Al het liefs,

Caitlyn

 

5 gedachtes over “Autumn, how I love you – make-up edition

  1. Pingback: Love or hate: Catrice Multi Matt Blush in 020 La-Lavender – Welcome for the ride

Plaats een reactie