Latest obsession: Blogilates

Hoi iedereen,

Even een korte update over mijn laatste obsessie. Hoewel dat meestal schoenen of kleren zijn, is het deze keer iets helemaal anders. Namelijk een sport! Jup, dat lees je goed 🙂 Benieuwd wat Blogilates exact is en waarom ik er dol op ben? Lees dan snel verder!

blogilates

Blogilates ofwel Cassey Ho is een jonge vrouw die dol is op pilates en dat deelt met de rest van de wereld. Haar levensverhaal leest dan ook als een modern sprookje. Van een onzekere student die slecht in haar vel zit en niet weet wat te doen met de rest van haar leven tot een knappe, zelfzekere vrouw die meer dan een miljoen mensen over heel de wereld inspireert en de wereld rondreist om lessen te geven.

cassey-ho-group-new-1

Het eerste wat ik dacht toen ik op Instagram (je volgt haar hier) de hele hype voorbij zag komen was: oh nee, weer zo iemand die me gaat vertellen hoe ik alles moet doen, maar die zelf gewoon goeie genen heeft. Niets van dit echter, Cassey heeft hard moeten werken om te staan waar ze staat en is echt een voorbeeld. Wat een sexy brok spieren gewoon!

Ze is ook niet bang om haar mening te geven. Haar filmpje over bodyshaming zette het internet aan het denken en zorgde ervoor dat ik nog meer respect voor haar kreeg. Tevens heeft ze haar eigen website (waar je gratis lid kunt worden om de maandelijkse work-outkalender te downloaden), een Youtube-kanaal vol inspirerende filmpjes, ook over gezond maar lekker eten, en haar sportkledij en accessoires zoals yogamatjes en drinkflessen.

Hot Body Year Round
Ze heeft zelf haar eigen boek

De pilates die zij heeft (een soort spierversterkende oefeningen die tegelijkertijd ook je hartslag omhoog halen) is fun en de filmpjes laten het voorbij vliegen. Haar kalender houdt je gemotiveerd en elke week komt er wel een nieuw filmpje online. Ik ben fan! Voornamelijk dan omdat ik dit in de zomer deed en echt merkte dat mijn lichaam steviger werd en mijn conditie snel vooruitging. Ik zat gewoon beter in mijn vel ook en voelde me zelfzekerder. Dom genoeg ben ik er toen mee gestopt en daar heb ik echt spijt van. Mijn yogamatje ligt in ieder geval al op kot zodat ik terug kan beginnen en me weer fitter en gezonder kan voelen.

Hopelijk heb ik jullie ook een beetje warm kunnen maken voor haar kanaal en als ik terug fitter ben, wil ik jullie zeker het resultaat eens tonen (nu heb ik extra motivatie).

Wat doen jullie om fit te blijven?

Al het liefs,

Caitlyn

 

Advertenties

7 gedachtes over “Latest obsession: Blogilates

  1. Pingback: Tag: The Three Things | Welcome for the ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s