Tag: I Love Summer

Hoi iedereen,

Nu ik mijn nieuwe lay-out en overstap van Blogger naar WordPress een beetje bekomen ben en iedereen het hier naar zijn zin schijnt te hebben, heb ik besloten een nieuwe tag te doen. Wie me al even volgt, weet dat ik dol ben op tags. Zowel om ze te schrijven als om ze bij anderen te lezen. Deze tag, de I Love Summer Tag, kwam ik tegen bij MissLipgloss een hele poos geleden en heb ik geschreven om het zomergevoel een beetje te bewaren. Benieuwd naar de tag én mijn antwoorden? Lees dan zeker verder!

Credits voor deze mooie foto uit het zuiden van Frankrijk aan mijn nonkel
Credits voor deze mooie foto uit het zuiden van Frankrijk aan mijn nonkel

1. Wat is je favoriete smaak ijsje?

Appel! In Blankenberge waar ik woon, is er in de winkelstraat een ijsjeszaak (Arlequino) die heerlijk ijs verkoopt met appelsmaak. Van die lekkere, zuur en zoet tegelijke appel. Ik ben er absoluut dol op en het is echt het beste ijs ooit. Normaal eet ik geen schepijs, maar hun appelijs is gewoonweg té lekker.

2. Welke kledingstukken vind jij in de zomer onmisbaar?

Shortjes en kleedjes en rokjes, alles eigenlijk als het maar lekker zomers oogt. Mijn ideale zomer is er eentje waarin ik continu zomerse kleedjes en korte shortjes kan dragen, jammer genoeg komt dat in België niet zo vaak voor.

3. Wat is je favoriete zomerse drankje?

Dat zal gepimpt water zijn. Water die in zo’n leuk bokaal met oortje en rietje zit met verse munt en limoen of een beetje komkommer. Lekker en fris en het is nog goed voor de lijn ook, vind ik altijd mooi meegenomen.

4. Wat is je lievelingsactiviteit in de zomer?

Als ik kan zou ik elke dag  aan een mooi zwembad liggen met mijn vriend of enkele vriendinnen. Liefst van al afgewisseld met een spelletje Kubb of een rondje frisbee gooien. Gewoon relaxen eigenlijk.

Vakantie met het liefje <3
Vakantie met het liefje ❤

5. Hoe ziet jouw typische zomerse make-up look eruit?

Hmm, als het echt warm is, draag ik enkel een felle lipstick, waterproof mascara, wenkbrauwpoeder en een matterend poeder. Al de rest is niet praktisch in combinatie met zonnecrème en ik wil geen gezicht die half uitgelopen is. Ik hou het dan ook liefst lekker simpel.

6. Wat is jouw favoriete zomerse liedje?

Ik ben absoluut dol op muziek uit de nineties dus het mag dan ook niet verbazen dat ik inspiratie voor mijn favoriete zomer nummer ben gaan halen in de jaren 90. Alom gekend is 5,6,7,8 van Steps, een absolute favoriet. Iets moderner mag je me Sweet like Cola geven van Lou Bega (alhoewel zijn Mambo N°5 ook wel een pareltje was). Echte meezingers!

Zo lekker en gezond :)
Zo lekker en gezond 🙂

7. Welke zomers gerecht eet je het liefst?

Elke mogelijke pastasalade staat bij mij wel van boven, maar echt lekker vind ik deze die ik vaak op mijn vakantiewerk at. Volkoren pasta met blokjes gerookte kip, mozzarella, tomaatjes, rucola en rode pesto. Het water loopt in mijn mond van er gewoon aan te denken.

8. Wat is jouw ultieme zomer DIY?

Geen idee eigenlijk, ik heb van heel de zomer nog geen enkele DIY gedaan dus deze vraag laat ik maar over.

9. Wat voor geurtje draag jij ’s zomers?

Een lekkere zomergeur van Yves Rocher: Monoï, eau de Vahinés. Ik ben zo dol op het gevoel dat ik krijg bij de geur dat ik hem bijna heel het jaar door draag. Het is zomer in een flesje als je het mij vraagt dus telkens ik merk dat de fles begint op te raken, koop ik dan ook meteen een nieuwe.

Zomer in een flesje van Yves Rocher
Zomer in een flesje van Yves Rocher

10. Welke plannen heb jij voor de zomer?

Met dat ik deze tag publiceer eind augustus heb ik niet zoveel plannen meer. Ik heb in juli gewerkt en in augustus een beetje uitgeziekt en dan beginnen studeren voor een paar herexamens. Niet zo’n boeiende zomer dus, maar ik hoop een paar dagen op reis te kunnen met mijn vriend in september. We zoeken nog een leuke budgetvakantie dus tips zijn altijd welkom.

Hoewel de zomer zeker niet mijn favoriete seizoen is, ben ik toch altijd blij als de zomer er is. Dat was dit jaar niet ander en met deze tag wil ik dan ook dat leuke zomergevoel nog een beetje langer vasthouden.

Al het liefs,

Caitlyn

 

10 gedachtes over “Tag: I Love Summer

  1. Summer <3. Heerlijk bakken op het strand … Shortjes dragen, bbqen, cocktails drinken, bruin worden. Super leuke tag alleen zo jammer dat het dit jaar niet zulk lekker weer in Nederland was mweh haha.

    Like

    1. Het weer in België was ook maar bwa, maar ik vind dat we niet mogen klagen. Het kan altijd erger en op zich viel het wel mee. Misschien dat we de zon niet meer zouden kunnen waarderen moesten we die elke dag aan het werk zien 🙂
      xx

      Like

  2. Oeh, salade, dat gaat er bij mij ook wel in. Eigenlijk in elk seizoen wel, maar in de zomer is het toch wel het lekkerst. En mijn favo zomerdrankje is denk ik mojito, zo heerlijk dat spul! (wel alcoholvrij 🙂 )

    Like

Plaats een reactie