New in: Soldenkoopjes

Hoi iedereen,

Deze maand is het zo ver: SOLDEN! en omdat ik zo enthousiast ben over mijn aankopen, schrijf ik alvast dit artikel met mijn meest trotse aankopen. Zo ook een item waarvoor ik al jaren aan het sparen ben en die ik nu eindelijk in solden heb kunnen kopen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder!
That’s right!

Ahhh, zoals jullie al in 2 artikels van mij konden lezen (hier en hier) ben ik dol op de brillen van Ray-Ban en ik heb er eindelijk eentje kunnen bemachtigen. Al jaren wil ik zo eentje en ik steek dan ook consequent elke maand €5 weg om te sparen ervoor. Nu de bril eindelijk eens in solden stond en ik mijn spaarpotje ervoor controleerde bleek dat ik het gewoon kon kopen. Héél enthousiast natuurlijk en ik word nu al vrolijk enkel en alleen door naar het doosje te kijken. In de 2 artikels (zie hierboven) nam ik telkens een ander model, maar na lang twijfelen koos ik voor mijn favoriete en eigenlijk ook meest tijdsloze model: de Aviator. Aanschouw: mijn nieuwste trots!
Dit is het sparen volledig waard!
Ik koos eentje met donkergroene glazen, omdat ik echt een fronser ben en ik hoop dat met dit pareltje mijn fronsdagen verleden tijden zijn. Als dat niet zo is, ben ik nog steeds zeker dat mijn ogen goed beschermd zijn en dat ik een ongelooflijk mooi exemplaar van een zonnebril op mijn neus heb staan.
Verder ging ik volledig los op Zalando Lounge! Ik heb geen platte sandalen en door mijn lastige voeten (ik krijg blaren enkel en alleen van eraan te denken) wou ik leren exemplaren. Jammer genoeg zijn die vaak absoluut niet goedkoop. Nu kon ik er kopen aan 70% en meer, iets waar ik heel blij mee was. En toen ik eenmaal bezig was schoenen te kopen, ben ik gewoon blijven gaan. Zo heb ik niet 1, maar wel 2 paar platte sandalen gekocht en op de kop toe ook nog eens 2 paar instappers (ook leer, it was my lucky day) voor de prijs die ik anders zou betaald heb voor amper 1 paar leren sandalen.
Look at these beauties, all leather
4 paar leren schoenen voor de prijs van 1? Yes, please! Sinds ik ze heb, loop ik er elke dag op en ik heb sindsdien geen enkele blaar meer moeten trotseren, waar ik normaal er elke dag wel eentje moet openprikken. Hier ga ik dus jaren plezier van hebben. Zo aangenaam om geen pijnlijke voeten meer te hebben na een uurtje rondwandelen. Persoonlijk vind ik het wel decadent van mezelf om 4 paar schoenen in 1 keer te kopen, maar ik troost mezelf met het gedacht dat ik ze eigenlijk wel nodig had en dat ze nu goedkoper waren dan ooit. Beter dan nu 1 keer licht in de buidel te tasten dan te vloeken achteraf omdat ik andere moet kopen aan de volle prijs en dus veel meer geld kwijt ben.
Op mijn verlanglijstje staat nu nog een mooie Kipling crossbodybag, maar ik twijfel een beetje en nog een gemakkelijke groene broek.
Op welke soldenkoop zijn jullie het trotst?
 
Al het liefs,
Caitlyn

 

Advertenties

13 gedachtes over “New in: Soldenkoopjes

  1. Hoewel het een klein beetje troostend is dat je hetzelfde blarenprobleem hebt, vind ik het jammer voor je. Maar hey, heb je wel een excuus om leuke leren schoenen te kopen 🙂
    xx

    Like

  2. Pingback: New in: Skägen horloge | Welcome for the ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s