Love or hate: Catrice Ultimate Colour Princess Peach

Hoi iedereen,

Vandaag toon ik een lipstick van de alom gekende Catrice Ultimate Colour collectie. Ik ben al een poosje op zoek naar de perfecte oranje lippenstift, maar of de kleur is niet perfect of de textuur is niet goed. Altijd is er wel iets op aan te merken. Laats ging ik echter de Kruidvat binnen en daar zag ik een Catrice lipstick die wel heel dicht in de buurt van de perfectie kwam en voor amper €3,99 rekenende ik hem af. Om te zien hoe hij eruit ziet, lees zeker verder!

Is het niet prachtig?

Hoewel ik oranje lippen prachtig vind, ook bij mezelf, heb ik ervoor gekozen om toch geen knaloranje lipstick te kopen. Gewoon omdat ik nog de lef moet opbouwen om ermee naar buiten te gaan, maar in de tussentijd wou ik toch even een lipstick die een oranje tint had zonder overdreven opvallend te zijn. Deze is het uiteindelijk geworden:
Wat een leuke naam toch 🙂
De Catrice Ultimate Colour 050 Princess Peach, kon je natuurlijk ook al lezen in de titel. Voor de zekerheid toch nog een hele duidelijke foto erbij. Wel wil ik even melden dat op de foto de lipstick overkomt als een rode tint, maar in het echt is hij toch echt wel een oranje kleur. Wegens beperkte cameraopties (ik neem alle foto’s met de camera van mijn iPhone 4) slaag ik er niet in om de foto’s duidelijker te krijgen qua kleur. Mijn oprechte excuses dan ook voor de iets minder geslaagde foto’s.
Swatch van de oranje tint
Deze veeg verscheen op mijn arm na één keertje met de lipstick zacht over mijn arm te gaan én wat een kleur zeg. Op mijn lippen is hij dan ook lekker fel en in het begin (ik heb hem nu bijna 2 weken) droeg ik hem door enkel een dun laagje aan te brengen op mijn onderlip en dan mijn lippen over elkaar te wrijven zodat de kleur overal zat. Nu ben ik hem gewoon en draag ik hem voluit 🙂
Naakte lippen
Wegens een lichte uitbraak op mijn gezicht van puistjes dankzij de aanwezige examenstress weiger ik een full face foto online te zetten. Ik wil niet herinnerd worden nadien aan deze verschrikkelijke paar weken en dan vooral niet aan het effect ervan op mijn anders vrij gave huid.
Full on lipstick
Dit is het beste resultaat die ik kon bekomen op foto van mijn lippen, misschien dat ik het via instagram (@caitlynserlet) nog eens probeer als het licht beter is en mijn gezicht terug zorgenvrij. Buiten het feit dat het kleur niet duidelijk is op foto, is dit wel een fantastisch lipstick. Vol van kleur, mooi met 1 laag en blijft vrij goed zitten. Enige minpunt? Hij benadrukt wel losse velletjes of droge plekken op je lippen dus daar let je best wel op.
Voor iedereen die een knaloranje lipstick een stap te ver zit of het gewoon niet aankan wegens school of dergelijke is deze Catrice Ultimate Colour een aangename lipstick. Een mooie oranje-achtige lipstick die perfect staat bij elke huidskleur, lang blijft zitten en amper €3,99 kost. Ik raad hem zeker aan, maar stiekem ben ik nog steeds op zoek naar een mooie, betaalbare lipstick die echt oranje is. Met de zomer in het vooruitzicht vind ik een oranje lipstick zeker kunnen.
Al het liefs,
Caitlyn

 

Advertenties

11 gedachtes over “Love or hate: Catrice Ultimate Colour Princess Peach

  1. Pingback: Changed after time | Welcome for the ride

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s